Stormschool Bloemendaal Memorial

Laden Evenementen

Stormschool Bloemendaal Memorial heeft lang gewacht met de beslissing wel of niet doorgaan. Er is steeds een sprankje hoop geweest dat juni wel erg ver was en er nog van alles kon gebeuren. Dat laatste was ook zo. Er gebeurde van alles, maar helaas niet in de goede richting.

Op het moment dat vanuit regeringswegen alle activiteiten definitief werden afgelast werd het ook stil voor ons. Er is nauw contact geweest om toch een datum voor dit jaar te prikken en dat is zaterdag 3 oktober. Helaas zijn wij van heel veel dingen afhankelijk en kunnen wij maar een beperkt programma voor die dag in elkaar zetten. Bijv. de borden een maand vooraf plaatsen met een agenda erop lijkt eerder de goden verzoeken dan een uitgebreid artikel in de kranten en volgend jaar weer gebruik maken van alle fotoborden en die een maand vooraf plaatsen.

Helaas hebben de meest recente Corona maatregelen ook door ons programma een streep gezet.

Alle officiële delen van deze dag, Veteranendag, parade etc.. komen te vervallen.

Wel gaan we door met de wandeling door het Nationaal Park de Kennemerduinen met een toespraak en een bezoek aan de tentoonstelling ‘duinen vertellen oorlogsverhalen’. Ook een borrel achteraf kunnen we Coronamaatregel ‘proof’ gerust doen!

De inschrijving is hiervoor reeds gesloten gezien het beperkt aantal deelnemers ivm de huidige maatregelen.

We zijn ook alweer bezig met de voorbereidingen voor 2021 editie en hopen dan weer een volledig programma neer te kunnen zetten.

Stay Safe,

Team Stormschool

Ga naar de bovenkant